Se'n riuen, de nosaltres, o què?

Joaquim Antúnez
Ciutadà, Sant Feliu de Guíxols


La pregunta que ens hauríem de fer seria: qui va guanyar el debat electoral? Doncs bé, lamentablement aquesta pregunta no ens la podem fer, ja que és impossible parlar de debat quan veiem dues persones exposar fets o situacions gairebé com dos monòlegs, sense intensitat en els continguts, segurament provocat pel poc aprofundiment en els temes proposats per un moderador robotitzat i per l'estrany format que segons els mitjans de comunicació van pactar els mateixos partits polítics. Tampoc no parlaríem de debat electoral, ja que no sóc capaç de recordar ni una sola proposta ni compromís electoral. Això sí, he recordat tot el que va fer el PP durant les anteriors legislatures i tot el que ha fet el PSOE en aquesta. Però senyors, a algú li interessa el futur?

Els clars guanyadors del debat de dilluns passat a la nit van ser els mitjans de comunicació, que es van repartir l'audiència de milions d'espectadors (excepte els que sàviament van escollir veure les sèries Física y química o C.S.I.) amb un engany a la gent que ens preocupa escoltar què proposa el futur president del que ens agrada.

Jo no tinc decidit el vot, i votaria en blanc si no fos que la magnífica llei d'Hondt el que fa és que el vot blanc no es tingui en compte com a tal, com a vot de protesta en contra de tots els polítics. I el que em plantejo ara seriosament és buscar algun partit que vulgui agafar la representació del vot en blanc com fa una formació petita anomenada Escons Insubmisos.

El Punt, 2 de març de 2008