El vot en blanc

Jordi Masferrer
Ciutadà, Torroella de Montgrí


Que no ens prenguin el pèl, que no ens diguin que el vot en blanc no val per a res! El vot en blanc potser significa disconformitat? Alguna vegada algun polític s'ha fet aquesta pregunta?

Crec que és evident que sí. Em cau la cara de vergonya en veure com els polítics poden prometre, enganyar, mentir, i aquí no passa res, gràfiques amunt, i a l'altre costat les gràfiques a l'inrevés i aquí no passa res. Ja n'hi ha prou de confondre la gent i de mentir i prometre a tort i a dret! [...]

És l'hora del canvi, l'hora de noves maneres de fer política que no s'allunyin del poble, que facin que la gent del dia a dia se senti identificada i que vagi a votar convençuda que el seu vot servirà de molt! Cal anar a votar perquè és un exercici de llibertat d'expressió que molts dels nostres avis no van poder fer. Per la gent que no està d'acord amb l'actual poltrona de titelles que governen crec que el vot en blanc és la millor opció! Què passaria si tota la gent que no va a votar perquè està desenganyada votés en blanc?

El Punt, 7 de març de 2008